A-ploeg van Club Brugge wint oefenwedstrijd met het kleinste verschil van Challenger Pro League-club

Club Brugge heeft woensdag een oefenwedstrijd gespeeld tegen KMSK Deinze achter gesloten deuren. Het werd 3-2 voor blauw-zwart.

Club Brugge heeft zijn competitiestart gemist na 1 op 6 te pakken. Eerste speelde Club 1-1 gelijk tegen KV Mechelen en een week later werd er zelfs met 1-0 verloren van Standard.

Dit weekend staat er een zeer belangrijke partij op het programma tegen KRC Genk dat ook 1 op 6 pakte. Om extra matchritme op te doen speelde de A-ploeg van Club een oefenwedstrijd achter gesloten deuren tegen Deinze.

Na vijf minuten spelen kwam Club Brugge al op voorsprong. Jutgla scoorde het openingsdoelpunt op aangeven van De Cuyper. Maar die score bleef niet lang staan.

Tien minuten na de 1-0 kon Burgos al gelijkmaken, Club kon herbeginnen. Skov Olsen maakte er voor de rust nog 2-1 van na een mooie bal van Nusa. Na de pauze begon Deinze goed, maar was het wel blauw-zwart dat als eerste kon scoren.

Ordonez werkte het leer tegen de touwen nadat Vermant een hoekschop terugkopte. Met nog 20 minuten te spelen kon Mertens er 3-2 van maken, wat ook de eindstand werd. Nu bereidt Club zich dus verder voor op de wedstrijd tegen Genk.

Opstelling eerste helft: Jackers, Et-Taïbi, Ordóñez, Boyata, De Cuyper, Onyedika, Vetlesen, Vermant, Nusa, Jutglà, Skov Olsen.

Opstelling tweede helft: Jackers, Et-Taïbi (60' - Yameogo), Ordóñez (60' Siquet), Boyata (75' - Mechele), De Cuyper (60' Skóras), Jashari, Nielsen, Jutglà (75' - Vanaken), Talbi, Vermant, Skov Olsen (60' - Zinckernagel)