Arthur Vermeeren krijgt plots onverwacht transfernieuws te horen

Arthur Vermeeren krijgt plots onverwacht transfernieuws te horen
Foto: © photonews
Word fan van Atlético Madrid! 339

Het lijkt erop dat Arhur Vermeeren dan toch bij Atletico Madrid zal blijven. Een inkomende transfer bij de club, die de Belg richting de uitgang leek te duwen, zou niet meer doorgaan.

Terwijl Arthur Vermeeren op het punt leek te staan Atlético Madrid te verlaten, zou hij uiteindelijk toch kunnen blijven. Woensdag mocht het jonge talent zelfs starten in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Kitchee SC, een derde keer in drie oefenwedstrijden.

Dinsdag kwam het nieuws naar buiten dat Vermeeren wel eens naar Valencia zou kunnen trekken. De club zou hem dan voor een seizoen huren van Atletico.

Een goed nieuws voor Arthur Vermeeren

De komst van Conor Gallagher en Javi Guerra zou Vermeeren op zijn beurt naar de uitgang duwen. Zo heeft Simeone te veel opties op het middenveld.

Maar de transfer van Guerra zou nu plots niet meer doorgaan. Volgens Marca beweren bronnen die de zaak van dichtbij volgen dat Atletico bepaalde voorwaarden voor de transfer niet heeft gerespecteerd. 

Daardoor zou Valencia nu niet meer willen tekenen en lijkt het erop dat Guerra niet naar Atletico trekt. Dat wil dan meteen ook zeggen dat de move van Vermeeren naar Valencia naar alle waarschijnlijkheid niet meer door zal gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties