Europese miljoenentransfer zorgt ervoor dat Duitse topclub zich officieel meldt voor Bakayoko: 'Dit is de pittige transfersom die PSV wil ontvangen voor Rode Duivel'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Europese miljoenentransfer zorgt ervoor dat Duitse topclub zich officieel meldt voor Bakayoko: 'Dit is de pittige transfersom die PSV wil ontvangen voor Rode Duivel'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Komt de transfer van Johan Bakayoko in een stroomversnelling. RB Leipzig heeft zich officieel gemeld bij PSV. En we kennen meteen het héél pittige prijskaartje dat de Nederlandse landskampioen rond de nek van de Rode Duivel heeft gehangen.

We schreven eerder al dat Liverpool FC, Bayern München en RB Leipzig interesse hebben in Johan Bakayoko. Eindhovens Dagblad weet dat het Die Roten Bullen zijn die actie ondernomen hebben. 

De (nakende) transfer van Dani Olmo - enkele medische proeven scheiden de Spanjaard nog van een terugkeer naar Camp Nou - zit hier uiteraard voor iets tussen. Het is Bakayoko die het vertrek van Olmo moet doen vergeten.

Bakayoko Johan
© photonews

Al zal het Leipzig een stevige duit kosten. PSV mikt op minstens 45 miljoen euro. Meer zelfs: De Lampenclub beseft dat de interesse zich niet beperkt tot één team. De kans is dus klein dat Bakayoko ook effectief zal worden verkocht voor dat bedrag.

"De kans bestaat dat ik dit seizoen bij PSV blijf en pas volgende zomer vertrek", liet Bakayoko enkele weken geleden nog optekenen. Die stelling is ondertussen achterhaald. 

Maakt Johan Bakayoko deze zomer nog een transfer?

Het is nu vooral wachten op een reactie van Bayern München. Vincent Kompany probeerde de Rode Duivel al naar Burnley FC te halen én maakt er geen geheim van dat Bakayoko op zijn wenslijst staat. Gaan we richting 50 miljoen euro?
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties