Komt de transfer van Lukaku in gevaar door de komst van Atlético-aanvaller?

Robbie Maes
| 1 reacties
Komt de transfer van Lukaku in gevaar door de komst van Atlético-aanvaller?
Foto: © photonews
Word fan van Chelsea! 1155

Dat Romelu Lukaku Chelsea mag verlaten is geen groot geheim. Integendeel de club uit Londen heeft al een nieuwe spits gevonden.

De Rode Duivel zou graag zijn carrière willen verderzetten in Italië.  Het liefst bij Napoli. Om die transfer te kunnen realiseren moet Napoli wel eerst afscheid nemen van hun topschutter Victor Oshimen.

Chelsea en Napoli waren lange tijd in gesprek over een ruildeal waarbij Lukaku naar Napoli zou gaan en Osimhen naar Chelsea. Hoewel die deal nog niet volledig van de baan is, richt Chelsea zich nu op het aantrekken van Atletico Madrid-aanvaller Samu Omorodion.

Omorodion is een 20-jarige aanvaller die vorig seizoen nog werd verhuurd aan Alaves. Door de komst van Julián Álvarez is de kans op speeltijd voor de jonge Spanjaard aanzienlijk verminderd. 

Volgens transferexpert Fabrizio Romano zou Chelsea zo’n 40 miljoen euro neertellen voor de spits van Atlético. Eerder maakte Conor Gallagher al de omgekeerde beweging.

Wat de toekomst voor Lukaku zal brengen, is nog onduidelijk. Het lijkt echter vrijwel zeker dat we hem komend seizoen niet meer in een Chelsea-truitje zullen zien.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties