KV Kortrijk ziet aanvaller vertrekken naar Nederland

Robbie Maes
| 0 reacties
KV Kortrijk ziet aanvaller vertrekken naar Nederland
Foto: © photonews
Word fan van KV Kortrijk! 524

KV Kortrijk startte het seizoen met een sterke 3 op 6. Op papier staan de Kerels er dus goed voor met een sterke kern, maar er is ook transfernieuws.

Volgens journalist Sasha Tavolieri staat Dylan Mbayo op het punt uitgeleend te worden aan het Nederlandse PEC Zwolle met optie tot aankoop. Mbayo heeft vanmorgen de medische testen goed doorstaan. Het officiële nieuws volgt in de komende uren.

De aanvaller werd vorig seizoen al eens voor een half jaar uitgeleend aan het Nederlandse Dordrecht. Daar wist hij twee keer te scoren in 19 wedstrijden.

Eerder speelde Mbayo in België voor Lokeren en AA Gent voordat hij in 2021 naar het Guldensporenstadion verhuisde. In de Jupiler Pro League kwam hij 66 keer in actie.

De 22-jarige aanvaller heeft volgens Transfermarkt een waarde van 500 duizend euro. Na afloop van de uitleenperiode zal blijken of hij nog een toekomst heeft bij Kortrijk.

Dylan Mbayo kan zondag al zijn debuut maken voor PEC Zwolle. PEC gaat dan op bezoek bij Utrecht op de eerste speeldag van de Eredivisie.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties