Nog steeds drie geblesseerden: Cercle Brugge maakt selectie bekend voor Europese wedstrijd tegen Molde

Nog steeds drie geblesseerden: Cercle Brugge maakt selectie bekend voor Europese wedstrijd tegen Molde
Foto: © photonews
Word fan van Cercle Brugge! 605

Cercle Brugge neemt het donderdag op tegen Molde in de derde voorronde van de Europa League. De club maakte daags voordien haar selectie bekend.

Cercle Brugge staat donderdag alweer voor een zeer belangrijke wedstrijd. De club neemt het tegen Molde FK op in de derde voorronde van de Europa League.

De spelers vertrokken woensdag naar Noorwegen. Daags voor de wedstrijd maakte de club haar selectie bekend. We krijgen niet meteen een opvallende aan of afwezige te zien. 

Ibrahim Diakité, Nils De Wilde en Malamine Efekele zijn nog steeds geblesseerd. Diakité herstelt nog van een blessure die hij had toen hij tekende bij de club. De Wilde zit nog steeds met een hamstringblessure.

Cercle Brugge kon in de Jupiler Pro League nog niet overuigen en pakte 0 op 6 na nederlagen tegen KVC Westerlo en KV Kortrijk. De Europese wedstrijden eisen hun tol...

De 22-koppige selectie: Warleson, Delanghe, De Bel, Utkus, Daland, Popovic, Nunes, Miangue, Ravych, Lietaerts, Agyekum, Minda, Francis, Van der Bruggen, El Bahri, Denkey, Augusto, Olaigbe, Nazinho, Bruninho, Somers, Ouattara.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties