Er is een HERE WE GO! 'Chelsea betaalt 20 miljoen euro voor Penders en heeft meteen de plannen voor de korte termijn klaar'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 6 reacties
Er is een HERE WE GO! 'Chelsea betaalt 20 miljoen euro voor Penders en heeft meteen de plannen voor de korte termijn klaar'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk en Chelsea FC hebben een akkoord over de transfer van Mike Penders. De doelman gaat zijn handtekening zetten onder een langdurig contract bij de Engelse topclub.

Het is nog wachten op officieel nieuws uit het Londense of Limburgse kamp, maar de gekende HERE WE GO van Fabrizio Romano is er wél al. Met andere woorden: de deal is in kannen en kruiken.

Mike Penders zet eerstdaags zijn krabbel onder een langdurig contract bij Chelsea FC. De 19-jarige doelman wordt tot het einde van het seizoen verhuurd aan De Smurfen.

The Blues betalen twintig miljoen euro voor Penders. In dit bedrag zijn eventuele bonussen inbegrepen. Opvallend: Transfermarkt schat de marktwaarde van de doelman op amper één miljoen euro.

Het belette Chelsea echter niet om de geldbuidel open te trekken voor Penders. Ook PSG had de doelman op de radar staan, maar het zijn de Engelsen die hem te pakken hebben.

Gaat dé vergelijking met Thibaut Courtois op?

De transfer doet uiteraard denken aan de carrière van Thibaut Courtois. Ook de goalie van Real Madrid verruilde op jonge leeftijd Genk voor... Stamford Bridge.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties