Pokeren op het allerhoogste niveau: Dit zijn de kaarten van Chelsea en Napoli én... beide clubs rekenen ook meteen op specifiek moment aan de andere kant

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Pokeren op het allerhoogste niveau: Dit zijn de kaarten van Chelsea en Napoli én... beide clubs rekenen ook meteen op specifiek moment aan de andere kant

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku wacht, wacht en wacht. Ondertussen ontpoppen de bestuurders van Chelsea FC en SSC Napoli zich tot professionele pokeraars. Hoe hopen beide clubs dat het dossier zal evolueren?

Op dit moment is het héél simpel: Chelsea FC heeft het prijskaartje voor Romelu Lukaku vastgezet op 45 miljoen euro. SSC Napoli is concreet voor de Rode Duivel, maar wacht op de transfer van Victor Osimhen.

Napoli is echter niét van plan om het aanvankelijke uitgangspunt te wijzigen. De Italianen hebben een heilige schrik dat Lukaku wordt getekend én Osimhen vervolgens toch géén transfer maakt. Twee aanvallers van dat kaliber op de loonlast is geen optie voor de Napolitaanse boekhouding.

Lukaku Romelu
© photonews

Partenopei gelooft bovendien dat Chelsea de prijs zal laten zakken naarmate de klok tikt. Napoli is - op enkele Saoedische clubs na, maar in zo'n avontuur heeft Lukaku geen zin - de enige concrete piste voor Big Rom. Bovendien gaf Lukaku zijn woord aan Antonio Conte. 

Maar Chelsea heeft ook ervaring in het pokerspel. De Londenaren hopen van hun kant dat Napoli uiteindelijk onder de druk zal bezwijken. Vooral Conte blijft bij Aurelio De Laurentiis aansturen op de snelle komst van Lukaku.

Wanneer maakt Romelu Lukaku zijn transfer naar SSC Napoli?

Lukaku zelf blijft ondertussen geduldig in de wachtkamer zitten. De komende weken trekken ook de Premier League en Serie A zich opnieuw op gang. De competitiestart zal de aanvaller alvast missen.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties