'Anderlecht grijpt ernaast: Genk-speler heeft bijna akkoord'

'Anderlecht grijpt ernaast: Genk-speler heeft bijna akkoord'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk lijkt binnenkort een van zijn sterkhouders kwijt te zijn. Mark McKenzie gaat meer dan waarschijnlijk Genk verlaten voor een avontuur in het buitenland. Stuttgart zou bijna een akkoord hebben met de speler.

Mark McKenzie lijkt KRC Genk te gaan verlaten. Hij kwam nog niet in actie dit seizoen bij Genk en de kans dat dat nog zal gebeuren, is steeds kleiner aan het worden. De Amerikaanse verdediger hoopt op een transfer.

En die lijkt er ook te komen. Vanuit Duitsland is er immers heel wat interesse voor de 25-jarige international. Werder Bremen, Mainz en Stuttgart hebben allemaal geïnformeerd naar hem. Zeker die eerste ploeg leek concreet.

Anderlecht grijpt ernaast

Werder Bremen is namelijk naarstig op zoek naar versterkingen voor zijn verdediging. Daarbij komen ze ook aankloppen in ons land, want ook zij hadden onder meer Matisse Samoise op de radar staan, maar dus ook McKenzie.

Volgens diverse andere bronnen heeft ook RSC Anderlecht zich geroerd voor McKenzie. De vraag is natuurlijk of Genk zijn verdediger zal willen laten vertrekken naar een rechtstreekse tegenstander uit eigen land.

Ondertussen lijkt het nu een andere richting uit te gaan. Volgens Sacha Tavolieri hebben Stuttgart en McKenzie ondertussen al meermaals met elkaar gesproken en dus zou er een akkoord in de maak kunnen zijn. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties