Cercle Brugge zwaar onderuit in Noorwegen, maar: "Buitenwereld moet niet gaan twijfelen"

Cercle Brugge zwaar onderuit in Noorwegen, maar: "Buitenwereld moet niet gaan twijfelen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Cercle Brugge verloor zijn heenwedstrijd in de Europa League met 3-0 bij Molde. De terugwedstrijd lijkt zo al bijna overbodig, want de kans dat De Vereniging dat nog rechtzet is vrij klein te noemen stilaan. En dus is het wonden likken ...

"Met zo'n serieuze achterstand bij de rust beseften we dat zelf een goal maken belangrijk was met het oog op de terugmatch", gaf Thibo Somers achteraan vanuit Noorwegen aan tegenover Sporza. Dat doelpunt viel echter niet.

"Helaas hebben we geen doelpunt meer kunnen maken, ook al troffen we wel het doelhout. En dat is zuur. We geven niet op. In voetbal kan alles. Als we thuis snel één doelpuntje kunnen maken, kan het snel gaan."

Niet opgeven en rug rechten?

Toch gaat het voorlopig wel wat minder met Cercle Brugge, zeker in vergelijking met vorig seizoen toen ook in de competitie stevig werd uitgehaald en er een Europees ticket werd afgedwongen. Al is er volgens Somers weinig veranderd.

Somers Thibo
© photonews

"Het gevoel is niet veranderd in vergelijking met vorig jaar. Op enkele spelers na is de groep nog dezelfde. Dus we moeten niet plots twijfelen aan onszelf en de buitenwereld hoeft dat ook niet te doen. We hebben het geluk niet mee."

Aan Cercle Brugge om de rug te rechten in de competitie tegen Beerschot en daarna in de terugwedstrijd tegen de Noren. Meer dan waarschijnlijk wordt het echter het opvangnet van de Conference League in de play-offs.

Jouw Prono
-
wint Gelijk wint
0% 0% 0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties