Er wordt héél véél van de éénvoudig Rode Duivel verwacht! 'Dit is het specifieke toekomstplan dat Chelsea heeft uitgestippeld voor Romeo Lavia'

Er wordt héél véél van de éénvoudig Rode Duivel verwacht! 'Dit is het specifieke toekomstplan dat Chelsea heeft uitgestippeld voor Romeo Lavia'
Foto: © photonews
Word fan van Chelsea! 1155

Romeo Lavia staat voor het seizoen van de grote doorbraak bij Chelsea FC. De 20-jarige Brusselaar is fit én klaar om een hoofdrol te vertolken in Londen. De plannen met onze landgenoot zijn dan ook groots.

Chelsea FC betaalde vorige zomer zestig miljoen euro om Romeo Lavia voor de neus van Liverpool FC naar Londen te halen. De éénvoudig Rode Duivel had bij Southampton FC immers getoond dat hij gemaakt is voor de absolute top.

Zijn debuutseizoen op Stamford Bridge viel door blessures in het water. Het staat dan ook in de sterren geschreven dat voetbaljaargang 2024 - 2025 zijn grote doorbraak bij Chelsea moet worden. 

Lavia Roméo
© photonews

En hij zal spelen! Enzo Maresca is de nieuwe coach van Chelsea en werkte nog met Lavia samen bij de beloften van Manchester City. Meer zelfs: het was de Italiaan die er bij Pep Guardiola nog op heeft aangedrongen om hem niet te laten vertrekken.

The Athletic weet dat Chelsea grootse plannen heeft met Lavia. De 20-jarige middenvelder moet de komende jaren uitgroeien tot draaischijf en sterkhouder van The Blues. Meer zelfs: de aanvoerdersband zou zelfs al gereserveerd zijn voor hem.

Kan Romeo Lavia dit seizoen helemaal doorbreken bij Chelsea FC?

Al zal Lavia de komende maanden uiteraard eerst op het veld zijn kunnen moeten bewijzen. Chelsea heeft er enkele grijze seizoenen in de middenmoot opzitten en wil dit seizoen opnieuw een plaats claimen in de top van het klassement. Met Lavia…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties