Union onderhandelt bikkelhard en wijst 12 miljoen euro zonder blikken of blozen van de hand

Union onderhandelt bikkelhard en wijst 12 miljoen euro zonder blikken of blozen van de hand
Foto: © photonews
Word fan van Union SG! 265

Union heeft een bod van twaalf miljoen euro voor Cameron Puertas (25) afgewezen. Een Amerikaanse club toonde concrete interesse, maar CEO Philippe Bormans vond het bod onvoldoende.

De Major League Soccer (MLS) leek een nieuwe bestemming voor Puertas te kunnen worden. De Amerikaanse club deed een royaal bod van twaalf miljoen euro, maar Union legde de lat hoger.

Het bod werd zonder aarzelen van tafel geveegd door Bormans, die duidelijk maakte dat Union meer verwacht voor hun sterspeler. Alleen voor een aanzienlijk hoger bedrag is de club bereid de spelmaker te laten vertrekken, weet Het Nieuwsblad

Union heeft in de afgelopen transferperiodes spelers als Boniface en Amoura verkocht voor bedragen boven de vijftien miljoen euro en wil hetzelfde bereiken voor Puertas. De Spaanse Zwitser was vorig seizoen een belangrijke speler met 14 doelpunten en 23 assists, wat zijn marktwaarde aanzienlijk verhoogt.

De club staat open voor een transfer, mits de financiële voorwaarden juist zijn. Hoewel het Amerikaanse bod niet aan de verwachtingen voldeed, is er geen gebrek aan interesse in Puertas.

Clubs uit Duitsland, Spanje en Saudi-Arabië hebben ook belangstelling getoond. Onder andere Mönchengladbach, Villarreal en Sevilla hebben geïnformeerd naar de spelmaker. Met Puertas is er intussen wel geen probleem. De middenvelder is geduldig en concentreert zich voorlopig volop op Union.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties