Johan Boskamp duidt schuldige aan voor zeer slechte competitiestart van STVV

Johan Boskamp duidt schuldige aan voor zeer slechte competitiestart van STVV
Foto: © photonews
Word fan van STVV! 477

STVV begon slecht aan zijn nieuwe voetbalseizoen. De Limburgers pakten 0 op 6 en brachten nog geen goed voetbal, Johan Boskamp duidt de schuldige aan.

STVV had zich de competitiestart ongetwijfeld anders voorgesteld. Na nederlagen tegen Anderlecht en Charleroi kon STVV echt nog niet overtuigen.

Afgelopen weekend kreeg Sint-Truiden al vier doelpunten om de oren voor de rust tegen Charleroi. Geruststellend is anders... De supporters lieten hun onvreden al duidelijk merken.

Volgens Johan Boskamp is het niet onlogisch dat dit gebeurt. "Dat is een scenario waar je rekening mee moet houden als je negen spelers en je coach verkoopt", stelt hij bij Het Belang van Limburg.

Hij duidt een schuldige aan voor het probleem. "Ik vind het wel te kort door de bocht om nu al de trainer te viseren. De verantwoordelijkheid voor de gemiste start ligt wat mij betreft honderd procent bij het bestuur.

"Ze doen al hun beste spelers weg en hebben nog niets in de plaats gehaald. Dat is vragen om problemen. Daar kan een coach weinig aan doen", besluit Boskamp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties