Johan Boskamp schrikt van slecht voetbal van topclub in JPL: "Krijg de tranen in mijn ogen"

Johan Boskamp schrikt van slecht voetbal van topclub in JPL: "Krijg de tranen in mijn ogen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Aan de derde speeldag zitten we ondertussen in de Jupiler Pro League. Sommige tendensen worden voor Johan Boskamp nu al duidelijk.

De eerste speeldag in de Jupiler Pro League was een verschrikking, met weinig voetbal en bijna geen doelpunten. Gelukkig werd het vorige week al wat beter en hopelijk schuift alles nog wat beter dit weekend.

Analist Johan Boskamp schrok van wat hij tot nu toe te zien kreeg, ook van de clubs die meedoen voor de top van de rangschikking. “Maar de vaststelling blijft dat de topclubs nog niet klaar zijn”, vertelt hij heel erg duidelijk in Het Belang van Limburg.

Toch zijn er ook verrassingen voor de Nederlanders bij de clubs die het wel goed doen. “Anderlecht heeft nu wel zes op zes, maar van hun voetbal krijg ik de tranen in mijn ogen. Zo slecht”, gaat Boskamp verder in zijn analyse.

Miserie voor Fink bij Genk

Ook voor Thorsten Fink blijft het enorm zoeken bij KRC Genk. De verwachtingen lagen volgens Boskamp dan ook bijzonder hoog na het goede seizoen bij STVV, maar de omstandigheden om te starten bij Genk waren verre van ideaal.

“Zonder El Khannouss en El Ouahdi mist hij creativiteit aan de bal en achterin hebben ze het moeilijk met al die ruimte in hun rug. Pendertje zag er trouwens niet al te lekker uit bij die eerste goal van OHL. Gelukkig voor hem was zijn transfer naar Chelsea blijkbaar al beklonken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties