KRC Genk-coach Thorsten Fink haalt de loftrompet boven voor één van zijn spelers: "Ik zie in België niemand met zijn kwaliteiten"

KRC Genk-coach Thorsten Fink haalt de loftrompet boven voor één van zijn spelers: "Ik zie in België niemand met zijn kwaliteiten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

KRC Genk zal binnenkort naar alle waarschijnlijkheid een aantal spelers zien vertrekken. Zo lijkt het erop dat onder meer Tolu Arokodare op weg is naar de uitgang.

KRC Genk begon niet al te best aan het nieuwe seizoen, door 1 op 6 te pakken tegen Standard en OH Leuven. Het ontbrak de Limburgers de afgelopen weken vaak aan efficiëntie. 

Er wordt van buitenaf veel gekeken naar de spits dan, maar coach Thorsten Fink neemt het in ieder geval op voor zijn aanvaller. Hij haalde de loftrompet even boven.

"Tolu heeft in zijn laatste vier matchen drie keer gescoord (met oefenwedstrijden erbij n.v.d.r.) en ik zie in België niet meteen iemand rondlopen met zijn kwaliteiten", vertelde hij volgens Het Laatste Nieuws

"De rest is attitude. Tolu maakte de 2-1 tegen Leuven en zag een goal afgekeurd. We moeten fair zijn en spelers tijd geven", gaat Fink verder.

Racing Genk speelt zondag een zeer belangrijke wedstrijd tegen Club Brugge. Blauw-zwart pakte ook 1 op 6 dus staat er al meteen heel wat op het spel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties