🎥 Het licht ging even uit bij Union-coach Pocognoli, Timmy Simons springt uit zijn vel

🎥 Het licht ging even uit bij Union-coach Pocognoli, Timmy Simons springt uit zijn vel
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Union SG kent niet meteen het beste seizoensbegin onder nieuwe coach Sébastien Pocognoli. Met vier punten uit drie matchen presteren ze onder de verwachtingen. Zaterdag werden ze bijwijlen van de mat gespeeld door leider Westerlo. En Pocognoli vergat even dat hij geen speler meer was.

Union kwam op het einde nog sterk opzetten nadat ze van 4-1 naar 4-3 waren gekomen, maar toch konden ze geen punt meer uit de brand slepen. Pocognoli was enorm nerveus en dat was er aan te zien. 

Op het einde van de wedstrijd maakte Westerlo een fout aan de linkerkant van het veld. Op beelden verkregen door Eleven DAZN is te zien hoe de coach van de Brusselaars op het punt stond om het veld op te lopen om een speler van Westerlo te stoppen.

Na een heftige woordenwisseling tussen de Luikenaar en de bank van Westerlo, kreeg Sébastien Pocognoli uiteindelijk rood. Timmy Simons kon er alvast niet mee lachen en ging dadelijk verhaal halen bij de vierde ref.

Het lijkt erop dat hij tijdens de volgende thuiswedstrijd tegen Charleroi niet op de bank zal zitten. Ondanks de 4-3 stand, onderging Union de gebeurtenissen in de Kempen.

Union lijkt allesbehalve klaar en is defensief kwetsbaar. Donderdag moeten ze proberen twee doelpunten op te halen tegen Slavia Praag, wat ook geen makkelijke opgave zal zijn. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties