Geert De Vlieger verwacht eindelijk grote doorbraak van Belg in Premier League

Geert De Vlieger verwacht eindelijk grote doorbraak van Belg in Premier League
Foto: © photonews
Word fan van Chelsea! 1155

Volgend weekend gaat de Premier League opnieuw van start. Het is uitkijken of Manchester City een nieuwe landstitel aan zijn palmares kan toevoegen.

Vorig seizoen waren Arsenal en Manchester City de twee grote titelkandidaten in de Premier League en ook voor het nieuwe seizoen worden ze tot de twee belangrijkste kanshebbers gerekend.

Grote krakers van transfers zijn er niet gemaakt. Duurste vogel is op dit moment nog altijd Amadou Onana die voor 60 miljoen euro de overstap maakte van Everton naar Aston Villa.

Geert De Vlieger, analist bij Play Sports op Telenet, hoopt alvast dat de Rode Duivel zich meteen kan laten gelden bij zijn nieuwe club.

“Laat ons hopen dat hij het voorbeeld van Youri Tielemans kan volgen. Ook hem zagen we eerder bij een grotere club tekenen, zeg maar een échte topclub”, vertelt hij in De Zondag.

“Maar bij Aston Villa bloeide hij helemaal open, met die mooie vierde plaats als beloning. Het zou een heel mooi Belgisch duo kunnen worden op het middenveld.”

De grote doorbraak verwacht De Vlieger echter van iemand anders. “Naast de verwachte namen, zoals De Bruyne, Doku of Trossard, kijk ik ook heel erg uit naar Roméo Lavia bij Chelsea.”

Die zou potten moeten kunnen breken. “Zijn nieuwe coach kent hem heel goed van bij de U23 van Manchester City, hij wordt voluit uitgespeeld in de voorbereiding en is eindelijk fit. Volgens mij zou hij wel eens de doorbraak kunnen worden.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties