Mika Godts bewijst opnieuw dat Tedesco aan hem moet denken bij de Rode Duivels

Dit weekend ging ook de Eredivisie opnieuw van start. Ajax won met 1-0 van Heerenveen dankzij een assist van Mika Godts.

Ajax opende het seizoen goed met winst tegen Heerenveen. Op slag van rust scoorde Kristian Hlynsson het enige doelpunt van de wedstrijd op aangeven van Belg Mika Godts.

Die laatste speelde zondag 73 minuten in de Johan Cruijff ArenA voordat hij naar de kant werd gehaald voor Jordan Henderson. Godts blonk meteen uit en krijgt vertrouwen van coach Fransesco Farioli.

Vorig seizoen speelde Godts ook enkele goede wedstrijden voor Ajax. De 19-jarige Belg speelde dertien wedstrijden in de Eredivisie. Daarin kon hij geen doelpunten maken maar gaf hij wel twee assists.

In 2023 ruilde de jonge Belg KRC Genk in voor de Nederlandse hoofdstad. Zijn marktwaarde wordt volgens Transfermarkt geschat op vier miljoen. Dit seizoen staat Godts voor het jaar van de doorbraak.

Als Godts dit seizoen zijn talent kan bewijzen bij Ajax zou Tedesco ook een extra aanvallende optie kunnen noteren voor de Rode Duivels. De plaatsen in de Belgische aanval zijn natuurlijk wel zeer duur.