Supporters Anderlecht missen wedstrijdbegin: vernieuwing brengt ook enorm probleem met zich mee

Supporters Anderlecht missen wedstrijdbegin: vernieuwing brengt ook enorm probleem met zich mee
Foto: © Walfoot.be

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wedstrijd Anderlecht-OH Leuven was al een kwartiertje bezig toen er nog steeds supporters naar hun plaats aan het wandelen waren. Te laat? Nee, er stonden enorme wachtrijen aan de ingangen.

Anderlecht heeft zijn ticketing dit seizoen veranderd. Er zijn geen fysieke abonnementen meer, maar ze worden allemaal online gestuurd. De QR-codes kunnen aan de ingangen gescand worden.

Een systeem dat goed zou werken ware het niet dat het gsm-bereik aan het Lotto Park dramatisch te noemen is. Veel fans zorgden dan ook voor opstoppingen omdat ze het abonnement op hun gsm niet open kregen.

De zendmasten rond het Astridpark zijn niet sterk genoeg om 21.000 fans die allemaal op het netwerk zitten deftig van 4G te voorzien. Dat zorgde dan ook voor lange wachtrijen voor het stadion en heel wat frustratie. 

Aan bepaalde ingangen moest Anderlecht dan ook de poorten openzetten en overgaan tot een vluchtige controle, want de supporters werden ongeduldig.

Een probleem dat paars-wit zal moeten aanpakken. Het bereik rond het stadion is al jaren een probleem en dat was geweten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties