'KAA Gent heeft opvolger van Julien De Sart gevonden'

Robbie Maes
| 2 reacties
'KAA Gent heeft opvolger van Julien De Sart gevonden'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KAA Gent heeft deze zomer afscheid moeten nemen van publiekslieveling Julien De Sart. Nu lijkt de club een mogelijke opvolger te hebben gevonden in Japan.

Volgens Het Nieuwsblad heeft KAA Gent de vervanger voor Julien De Sart bijna binnen. De Japanner Atsuki Ito zal het Gentse middenveld versterken.

De 25-jarige middenvelder komt voor ongeveer 2 miljoen euro over van Urawa Red Diamonds. Daar speelde hij meer dan 173 wedstrijden en scoorde hij 19 keer. Ook kwam hij 3 keer uit voor het Japanse nationale team.

Ito zal morgen zijn fysieke testen ondergaan in Gent. Het is echter waarschijnlijk dat hij de wedstrijd van donderdag tegen Silkeborg nog niet zal halen.

Deze aanwinst is bijzonder welkom voor Gent, dat deze zomer zijn leider Julien De Sart zag vertrekken naar het Qatarese Al-Rayyan. De mooie afkoopsom van 6,5 miljoen euro was een prettige bonus voor KAA Gent.

Ito staat voor de zware taak om de schoenen van De Sart te vullen. De Japanner kan zaterdag mogelijk zijn debuut maken in de thuiswedstrijd tegen Westerlo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties