Speelt Bilal El Khannous nog een wedstrijd voor Genk? 'Entourage van sterkhouder voert de druk op'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Speelt Bilal El Khannous nog een wedstrijd voor Genk? 'Entourage van sterkhouder voert de druk op'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Bilal El Khannous veroverde met Marokko een bronzen medaille op de afgelopen Olympische Spelen. Het vizier van de sterkhouder van KRC Genk gaat nu vol op een transfer. En dat wordt héél duidelijk gemaakt met een sneer richting de Limburgers.

Bilal El Khannous heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd in het shirt van KRC Genk al gespeeld. De 20-jarige middenvelder aast op een transfer naar één van de topcompetities. Al verloopt de zoektocht naar een nieuwe club moeizamer dan verwacht.

Sacha Tavolieri weet dat er genoeg clubs geïnteresseerd zin in de 14-voudig Marokkaans international - onder meer RB Leipzig, Bayer 04 Leverkusen en Borrusia Dortmund zijn concreet - maar Genk houdt vooralsnog vast aan een (te hoge) transferprijs.

De Limburgers willen pas rond de tafel gaan zitten van zodra er minstens 35 miljoen euro op tafel komt. Voor de volledigheid: Transfermarkt schat de marktwaarde van de middenvelder op dertig miljoen euro.

De entourage van El Khannous heeft in gesprekken met Genk al laten weten dat ze die som buitensporig vinden. Er is dan ook hoop dat De Smurfen zich soepel opstellen en ook naar andere aanbiedingen zullen luisteren.

Gaat Bilal El Khannous KRC Genk deze zomer nog verlaten?

El Khannous heeft nog een contract tot medio 2027 in Limburg. Al is er een belangrijke kanttekening: volgens het kamp van El Khannous heeft Genk bevestigd dat ze deze zomer zullen meewerken aan een transfer van de sterkhouder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties