Vraagtekens bij Anderlecht blijven: Albert zegt wat nodig is om titel te pakken

Vraagtekens bij Anderlecht blijven: Albert zegt wat nodig is om titel te pakken
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 4198

RSC Anderlecht leed afgelopen weekend zijn eerste puntenverlies. Paarswit bleef in eigen huis steken op een gelijkspel tegen OH Leuven.

RSC Anderlecht staat na drie speeldagen in de Jupiler Pro League met zeven punten achter hun naam. Op zich geen slecht resultaat, maar de verwachtingen in het Lotto Park zijn duidelijk bijzonder groot.

“Een gelijkspel tegen OHL is niet bevredigend voor een ploeg als Anderlecht”, zegt analist Philippe Albert meteen in zijn analyse bij La Capitale. “Tegen zo'n ploeg moet je thuis altijd de drie punten pakken.”

Albert is lang niet de enige met die mening. Ook de supporters van paarswit roerden zich opnieuw. “De fans waren aan het fluiten op het einde van de wedstrijd.”

Albert is bang dat het verhaal van vorig seizoen weer boven komt drijven. Met alle gevolgen van dien. Daarbij kijkt ook de analist duidelijk in de richting van de trainer.

“Riemer staat onder druk sinds het einde van de play-offs van vorig seizoen en we zullen moeten zien hoeveel krediet Fredberg hem nog kan geven.”

Al kan je natuurlijk niet alles in de schoenen van de trainer schuiven, zo moet Albert toevoegen. “Ik denk dat Anderlecht minstens nog drie versterkingen nodig heeft als ze dit seizoen aanspraak willen maken op de titel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties