Na dit gaat Union de Europese campagne sowieso niét in Lotto Park afwerken: 'Anderlecht stelt bijkomende voorwaarde voor Union - Slavia Praag'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Na dit gaat Union de Europese campagne sowieso niét in Lotto Park afwerken: 'Anderlecht stelt bijkomende voorwaarde voor Union - Slavia Praag'

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Union SG palmt komende donderdag het Lotto Park in voor de terugwedstrijd in de voorrondes van de Champions League tegen Slavia Praag. Al heeft RSC Anderlecht wel een bijkomende voorwaarde gesteld.

Union SG gaat dinsdagavond op zoek naar een half mirakel tegen Slavia Praag. Les Unionistes verloren in Tsjechië met 1-3 en staan voor een quasi onmogelijk opdracht om alsnog de Champions League-droom levendig te houden. 

De wedstrijd tussen Union en Slavia Praag zal - net zoals de Europese thuiswedstrijden van Union vorig seizoen - in het Lotto Park van RSC Anderlecht gespeeld worden. Al heeft Anderlecht een bijkomende voorwaarde gesteld.

puertas union

De Belgische recordkampioen wil niét dat er daags voor de wedstrijd zal getraind worden in het Lotto Park. Anderlecht wil vermijden dat de grasmat door de opeenvolging van wedstrijden binnen de kortste keren als een wei gaat uitzien. Dat was vorig seizoen eveneens hét grote probleem.

Union kan niet anders dan akkoord gaan met de voorwaarde, maar de Brusselaars zijn allesbehalve opgezet met de bijkomende voorwaarde die Anderlecht heeft gesteld. Slavia Praag zal daags voor de wedstrijd op Neerpede trainen.

Waar gaat Union SG de Europese campagne afwerken?

Union onderzoekt momenteel de mogelijkheid om de Europese campagne dit seizoen in het Koning Boudewijnstadion af te werken. Ook voor paars-wit staat er dit seizoen opnieuw Europees voetbal op de kalender. Nog meer wedstrijden dan vorig seizoen zouden helemaal dodelijk zijn voor de grasmat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties