OFFICIEEL: Antwerp doet een héél goede zaak en haalt middenvelder met tonnen ervaring bij Ajax en in Premier League op

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 16 reacties
OFFICIEEL: Antwerp doet een héél goede zaak en haalt middenvelder met tonnen ervaring bij Ajax en in Premier League op
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Jonas De Roeck mag opnieuw versterking verwelkomen op De Bosuil. Jairo Riedewald zette zijn krabbel onder een contract bij Antwerp FC. De 27-jarige Nederlander komt transfervrij over van Crystal Palace.

Jairo Riedewald zette zijn handtekening onder een contract tot het einde van het seizoen. In de overeenkomst zit een optie voor een extra jaargang vervat.

Jonas De Roeck is alvast opgelucht met de versterking. Na het vertrek van Jurgen Ekkelenkamp en Alhassan Yussuf - en de nakende transfer van Mandela Keita - was er geen overschot meer op het Antwerpse middenveld.

The Great Old neemt Riedewald transfervrij over van Crystal Palace. De 27-jarige Nederlander startte zijn avontuur in 2017 héél sterk bij The Eagles. De voorbije seizoenen was hij op een zijspoor geraakt en werd zijn contract niet verlengd.

Hoe komt Antwerp FC bij Jairo Riedewald uit?

Interessant om weten: Riedewald maakte naam en faam bij AFC Ajax onder... Marc Overmars. We willen niet opperen dat de geschorste sportief directeur iets met de transfer te maken heeft, maar... het zou wel een typische transfer geweest zijn voor de Nederlander.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties