Union-speler spreekt duidelijke taal over interesse van Duitse club

Robbie Maes
| 0 reacties
Union-speler spreekt duidelijke taal over interesse van Duitse club
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Noah Sadiki staat op het punt om dit seizoen volledig door te breken bij Union, en dat is ook een Duitse ploeg niet ontgaan.

Volgens Het Nieuwsblad zou Union Berlin interesse hebben om de jonge speler te huren met aankoopoptie. “Ik ben op de hoogte dat er een bod is van Union Berlijn”, vertelt Sadiki tegenover de krant.

“Alleen denk ik niet dat het voor de club een prioriteit is om mij te laten gaan. Ik ben nog altijd honderd procent met mijn hoofd bij Union Saint-Gilloise”, aldus de Union-speler.

Noah Sadiki wordt beschouwd als een enorm talent. De jonge middenvelder doorliep de jeugd van Anderlecht vooraleer hij vorig seizoen werd overgekocht door Union.

De nog maar 19 jarige speelde al ruim 58 wedstrijden voor les Unionistes. Onder trainer Sébastien Pocognoli lijkt de Congolese Belg klaar te zijn om dit seizoen als basisspeler te beginnen.

Union speelt vanavond de terugwedstrijd in de derde voorrondes van de Champions League. De heenwedstrijd in Tsjechië verloren de Brusselaars kansloos met 3-1.

Mocht Union vanavond echter stunten en zich kwalificeren voor de groepsfase, dan is dit natuurlijk een enorme kans voor Sadiki om zich op het grote toneel te laten zien. Dit zou hem mogelijk volgend seizoen een transfer naar een Europese topcompetitie kunnen opleveren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties