Wereldster, die een gouden medaille heeft gewonnen op de Olympische Spelen, gaat investeren in PSG

Robbie Maes
| 0 reacties
Wereldster, die een gouden medaille heeft gewonnen op de Olympische Spelen, gaat investeren in PSG
Foto: © photonews
Word fan van PSG! 228

Basketbalspeler Kevin Durant won afgelopen weekend goud met het 'Dream Team' op de Olympische Spelen in Parijs, en dat heeft ook PSG gemerkt.

Kevin Durant won afgelopen zaterdag nog goud op de Olympische Spelen door Frankrijk te verslaan met 98-87 in het basketbal. De Amerikaan was niet alleen in Parijs om goud te pakken maar ook om zaken te doen.

Op 6 august bracht de Amerikaanse NBA-speler een nietsvermoedend bezoekje aan het oefencomplex van PSG. Niets vermoedend want de 35-jarige basketbalspeler is namelijk goed bevriend met voorzitter Nasser Al Khelaifi.

De Franse krant L’ Équipe liet echter weten dat Durant er was om zaken te doen. De beroemde basketbalspeler zou voor enkele miljoenen geïnvesteerd hebben in de Franse topclub.

Durant deed dit via het Amerikaanse investeringsfonds Arctos Sports Partners. De deal zou in de loop van deze week door beide partijen bekend gemaakt worden.

Door de Amerikaanse ster aan boord te krijgen, wil de PSG zijn merk vooral in de Verenigde Staten versterken. Die staan namelijk op punt de Wereldbeker van 2026 te organiseren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties