🎥 Clement niet te spreken over arbitrage na uitschakeling in Champions League: "Er was duidelijk niets aan de hand"

Robbie Maes
| 2 reacties
🎥 Clement niet te spreken over arbitrage na uitschakeling in Champions League: "Er was duidelijk niets aan de hand"
Word fan van Club Brugge! 5783

De Rangers verloren gisteren pijnlijk van Dynamo Kiev met 0-2. Door deze nederlaag zijn de troepen van Philippe Clement uitgeschakeld in de Champions League, iets waar de coach niet om kan lachen.

Net als Union speelden de Rangers gisteren een wedstrijd in de voorronde van de Champions Leageu. De ploeg van Philippe Clement speelde thuis tegen Dynamo Kiev. De heenwedstrijd eindigde op 1-1.

Clement was niet te spreken over de arbitrage in deze wedstrijd. Volgens hem was scheidsrechter Marco Guida de belangrijkste reden waarom de Rangers verloren.

We gaan naar minuut 51 wanneer Rangers verdediger Jefté een tweede gele kaart pakt bij een 0-0 stand. Volgens de Belgische trainer sprong zijn speler gewoon veel hoger en was een tweede gele kaart overdreven.

De Rangers speelden een goede wedstrijd en hadden de bovenhand tot aan de rode kaart. “Er was duidelijk niets aan de hand. Het verlies van een belangrijke speler op zo'n moment in de wedstrijd heeft natuurlijk invloed op de wedstrijd,” aldus Clement na de wedstrijd.

Ondanks de beslissing van de scheidsrechter kan Clement trots zijn op zijn spelers. “De spelers hebben, ondanks dat ze met een man minder waren, alles gedaan om die overwinning te behalen. Ik kan hen niets verwijten.”

De Rangers spelen net zoals Union, nu in de Europa League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties