🎥 OFFICIEEL: KAA Gent stelt opvolger Julien De Sart voor in passend filmpje

Robbie Maes
| 9 reacties
🎥 OFFICIEEL: KAA Gent stelt opvolger Julien De Sart voor in passend filmpje
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Atsuki Ito is officieel voorgesteld als vervanger van Julien De Sart bij KAA Gent. Dat liet de club vandaag weten op haar website.

Volgens sportief manager Arnar Vidarsson is Ito de ideale opvolger voor De Sart. Vidarsson benadrukt dat Ito zowel als verdedigende middenvelder als aanvallende middenvelder kan spelen. De Japanner staat bekend om zijn fysieke kracht en grote loopvermogen.

De 26-jarige middenvelder komt voor ongeveer 2 miljoen euro over van Urawa Red Diamonds. Daar speelde hij meer dan 173 wedstrijden en scoorde hij 19 keer. Ook kwam hij 3 keer uit voor het Japanse nationale team.

En met die Japanse nationale ploeg heeft de nieuwe aanwinst duidelijke doelstellingen. “Ik wil heel graag met Japan naar het WK van 2026 en daarvoor is deze stap de beste keuze die ik kon maken”, aldus Ito.

Bij KAA Gent zal Ito zich snel kunnen integreren, aangezien hij met Watanabe, Yokota en Schmidt drie landgenoten bij de club treft. Hij zal bij de Buffalo’s het rugnummer 15 dragen.

De nieuwe aanwinst is nog niet speelgerechtigd voor de Europese wedstrijd tegen Silkeborg. Hij kan wel zijn debuut maken deze zaterdag in een thuiswedstrijd tegen Westerlo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties