'Club Brugge slaat toe met derde inkomende transfer bij Standard'

'Club Brugge slaat toe met derde inkomende transfer bij Standard'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Club Brugge is volop bezig met zich te wapenen voor de toekomst. Via Club NXT kunnen heel wat jonge spelers dromen van een grootse carrière. Maar ook vanuit andere ploegen komen er al eens jongelingen naar blauw-zwart.

Het blijft een komen en gaan bij Standard. Nu lijkt ook Lucas Noubi klaar om afscheid te nemen bij de Rouches. Twee weken geleden weigerde hij nog zijn contract te verlengen in de Vurige Stede en dus zijn er kapers op de kust.

De 19-jarige verdediger ligt nog tot midden 2025 onder contract bij de Rouches, maar ziet geen heil in het nieuwe voorstel dat op tafel ligt. Het lijkt dan ook meer dan logisch dat Noubi de club deze zomer nog zal verlaten.

Noubi komt uit de jeugdopleiding van de club en heeft volgens Transfermarkt op dit moment een marktwaarde van 3 miljoen euro. Volgens diverse bronnen zou mogelijk Club Brugge daar willen van profiteren.

Makembo en Olivier

Het zou ook meteen de derde speler zijn die naar Club Brugge trekt vanuit Luik. Bij Standard wordt de naam van Noah Makembo al even genoemd als een van de grootste beloftes van de academie. Seizoen na seizoen maakt de aanvallende middenvelder vooruitgang. 

Makembo lijkt klaar voor een overstap naar Club Brugge En ook Oscar Olivier zou de overstap maken. Hij speelde wel al een keer in de A-kern en blauw-zwart zou een miljoen euro voor hem willen betalen. Drie keer raak?

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties