Ex-speler Antwerp ziet droomtransfer in rook opgaan door...medische testen

Robbie Maes
| 0 reacties
Ex-speler Antwerp ziet droomtransfer in rook opgaan door...medische testen
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ex-Antwerpspeler Calvin Stengs stond op het punt zijn droomtransfer naar Amerika te realiseren, maar de deal werd stopgezet door Charlotte vanwege de medische testen.

Volgens het Nieuwsblad heeft de MLS-club de onderhandelingen stopgezet. Dit is vreemd, aangezien de Nederlander al medische testen had ondergaan.

De medische testen van de voormalige Antwerp-speler deden Charlotte twijfelen over de fitheid van de speler. De Amerikaanse club probeerde nog te heronderhandelen over de transfersom met Feyenoord, wat niet goed viel bij Stengs.

De Nederlander voelde dit aan als respectloos. Ook begon hij te twijfel of dit wel de ideale zet is voor zijn nog jonge carrière.

En zo blijft de 25-jarige middenvelder hoogstwaarschijnlijk nog even in Rotterdam. De club betaalde vorige zomer nog zo’n 6 miljoen euro aan het Franse Nice voor de achtvoudige Oranje-international.

Bij Feyenoord speelde hij ruim 44 wedstrijden en scoorde hij acht keer. In het seizoen 2022-2023 werd de Nederlander door Nice voor een seizoen uitgeleend aan Antwerp, waar Stengs de magische Dubbel veroverde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties