'Halve Premier League klopt aan: miljoenen op komst voor Antwerp'

'Halve Premier League klopt aan: miljoenen op komst voor Antwerp'

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Mandela Keita, die vorig seizoen zijn eerste minuten maakte bij de Rode Duivels, zou deze zomer een mooie transfer kunnen versieren. Na Italiaanse interesse is er nu ook veel interesse uit Engeland.

Mandela Keita begint momenteel aan zijn seizoen als speler van Antwerp. Na een succesvolle uitleenbeurt vorig seizoen werd hij definitief overgenomen van OH Leuven. Toch zal hij meer dan waarschijnlijk niet op de Bosuil blijven.

De jonge Rode Duivel maakte veel indruk afgelopen seizoen en zou nu naar een grotere ploeg kunnen trekken. Eerder was er al het nieuws dat hij werd gepolst door Bologna om een pittige transfer te gaan maken. 

Premier League dringt aan

Nu is er ook vanuit Engeland heel wat interesse gekomen. Southampton deed al een bod op Keita, maar dat werd geweigerd. Volgens Gazet van Antwerpen zijn er heel wat kapers op de kust, waaronder zelfs Manchester United. Uit The Championship klopten onder meer Norwich City en Leeds United al aan.

Vorig seizoen was Keita een vaste basisspeler bij Antwerp. Dit seizoen moet hij het voorlopig stellen met korte invalbeurten. Het lijkt erop dat ze bij The Great Old geen grote risico's meer willen nemen met de speler. 

In totaal kwam de 22-jarige speler zestig keer uit voor The Great Old, waarin hij één keer kon scoren en goed was voor vier assists. Door blessures was hij wel niet altijd beschikbaar, hij miste zo ook drie groepswedstrijden in de Champions League.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties