Voetballers weten hoe het zit met Amy Sonck: "Er heeft dat ooit eens iemand geprobeerd..."

Voetballers weten hoe het zit met Amy Sonck: "Er heeft dat ooit eens iemand geprobeerd..."
Foto: © photonews
Word fan van Westerlo! 408

Wesley Sonck heeft met Amy een dochter die aardig in the picture loopt. En dat heeft voetballend België ook al opgemerkt.

Wesley Sonck was tot vorig seizoen aan de slag als trainer bij de nationale jeugdploegen. Omdat hij dat van de voetbalbond niet mocht combineren met analistenwerk heeft hij ondertussen een punt achter die job gezet.

De jongens die bij hem in de nationale ploeg speelden wisten heel goed dat ze Amy, de knappe dochter van Wesley Sonck, in ieder geval gerust moeten laten, anders zwaaide er wat bij de trainer.

Dat weet ook Arthur Piedfort, de 19-jarige middenvelder van Westerlo, aan Het Nieuwsblad te vertellen. Amy Sonck was ook voor hem terrein dat niet betreden mocht worden, zo gaf hij aan in de krant.

“Ik weet nog dat niemand daarover durfde praten want dat lag blijkbaar zeer gevoelig. Dat hadden we gehoord van de vorige generaties”, vertelt Piedfort met een brede glimlach. Al hield blijkbaar niet iedereen zich aan de regel.

“Wat je ook doet, niet over Amy praten en er al zeker niks naar sturen. Blijkbaar heeft degene die het ooit geprobeerd heeft, flink peentjes mogen zweten op het veld. Die was bijna klaar voor de marathon.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties