'Afknapper voor Mandela Keita: concrete ploeg haakt af voor speler van Antwerp'

'Afknapper voor Mandela Keita: concrete ploeg haakt af voor speler van Antwerp'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Mandela Keita is nog niet vertrokken bij Royal Antwerp FC. De ploeg die het concreetst was, haakt af voor de ex-speler van OH Leuven.

De bedoeling van Mandela Keita en Royal Antwerp FC was dat hij deze zomer de club zou verlaten, waardoor The Great Old een mooie winst kan maken op de speler. Voorlopig is het echter nog niet zover.

Vanuit Engeland is er enorm veel interesse, maar transferjournalist Sacha Tavolieri weet te melden dat de Southampton FC, de meest concrete ploeg om Keita over te nemen, afhaakt en een andere speler heeft aangetrokken.

Op de Bosuil liep een bod van Southampton binnen dat werd afgeslagen door Royal Antwerp FC. Ook een tweede voorstel, met een huur en verplichte aankoopoptie van 12 miljoen euro, is niet wat men in Antwerpen wil.

De club wil enkel meewerken aan een direct vertrek van Keita. Daar moet ook een mooie transfersom tegenover staan. Volgens Transfermarkt is Keita op dit moment 13 miljoen euro waard.

Antwerp betaalde zelf 3 miljoen euro huurgeld en 5 miljoen euro transfergeld voor Keita. Voorlopig blijft de middenvelder dus nog aan boord bij stamnummer één.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties