De race tegen de klok is gestart: Club Brugge lijkt nog af te geraken van overbodig geworden winger

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
De race tegen de klok is gestart: Club Brugge lijkt nog af te geraken van overbodig geworden winger
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Philip Zinckernagel zal zeer waarschijnlijk Club Brugge verlaten om terug te keren naar de club waar hij is opgegroeid, Bodo/Glimt. Echter, de Noorse club wil hem graag opnemen in hun lijst voor de Europese play-offs, maar de tijd dringt.

Tussen Philip Zinckernagel en Club Brugge nadert het avontuur zijn einde. De Deen werd aangetrokken onder leiding van Ronny Deila, maar slaagde er nooit in om zijn plek terug te vinden toen zijn voormalige mentor vorig seizoen werd ontslagen.

Onder leiding van Nicky Hayen ziet de voormalige speler van Standard het veld niet meer en een vertrek is onvermijdelijk. Een van zijn voormalige clubs volgt het dossier al sinds het begin van de zomer.

Bodo/Glimt wil Philip Zinckernagel binnen drie dagen tekenen

Bodo/Glimt is erg geïnteresseerd om Zinckernagel terug te halen naar Noorwegen. Tijdens zijn eerste periode daar scoorde de aanvallende middenvelder 35 doelpunten en gaf hij 36 assists in 89 optredens.

Nog op vrijdag schreef het Noorse medium Nettavisen dat Bodo/Glimt een race tegen de klok voert, aangezien de Noorse landskampioen Philip Zinckernagel voor maandag wil hebben vastgelegd, de deadline voor het indienen van de lijst met beschikbare spelers voor de Europese play-offs.

Dinsdag zal Bodo/Glimt Rode Ster Belgrado ontvangen in de laatste voorronde van de Champions League, voordat ze naar Servië reizen de volgende week. De Noorse club heeft dus nog maar drie dagen om de deal af te ronden en Zinckernagel op te nemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties