JPL verliest alweer smaakmaker, die voor tienvoud van wat ze betaalden op weg is naar de Premier League

JPL verliest alweer smaakmaker, die voor tienvoud van wat ze betaalden op weg is naar de Premier League

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Cameron Puertas heeft hoogstwaarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor Union SG gespeeld. De Spaans-Zwitserse middenvelder trainde gisteren al niet meer mee en zal vanavond niet in actie komen tegen Charleroi.

De Europese wedstrijd tegen Slavia Praag was dus zijn laatste voor de Brusselaars. Hoewel er eerder sprake was van interesse van het Duitse Borussia Mönchengladbach, lijkt de Premier League zijn volgende bestemming te worden.

Volgens Het Nieuwsblad heeft hij al een akkoord met een Engelse club, al is dit naar verluidt niet Ipswich Town. De Engelse club zou bereid zijn om de gevraagde 15 miljoen euro te betalen, maar Union hoopt op een nog hoger bod.

Naast de Engelse interesse houdt Puertas ook alternatieven open. Een concreet aanbod uit de Saudi League ligt op tafel, en ook clubs uit de Serie A en Bundesliga tonen serieuze interesse.

De transfersom van 15 miljoen euro die Union kan ontvangen, is aanzienlijk hoger dan het bedrag dat de club anderhalf jaar geleden aan Lausanne betaalde voor Puertas. Die bedroeg toen maar 1,5 miljoen. 

Voor Puertas betekent een transfer naar de Premier League een volgende stap in zijn carrière. Het blijft afwachten welke club uiteindelijk de deal zal afronden, maar het lijkt zeker dat zijn toekomst buiten België ligt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties