Nog een goedkope opportuniteit voor Anderlecht? 'Oud' dossier kan ineens concreet worden

Nog een goedkope opportuniteit voor Anderlecht? 'Oud' dossier kan ineens concreet worden
Foto: © photonews
Word fan van Anderlecht! 4197

De verdediging staat op punt en nu moet er dus nog aanvallend iets bij. Vooral een winger lijkt een prioriteit te worden voor Jesper Fredberg. In Chili is er nu een oud dossier van paars-wit dat een opportuniteit kan blijken te zijn.

Anderlecht had Gonzalo Tapia eerder al op zijn radar staan. De Chileense rechtsbuiten bleek toen echter te duur. Maar nu weigert hij zijn in december aflopend contract te verlengen en zijn club, Universidad Catolica, moet hem nu dus verkopen als ze er nog iets voor willen krijgen.

Ze kunnen hem nu dus voor een beperkt bedrag overnemen. Maar er zijn nog clubs die op vinkenslag liggen. Het Nederlandse NEC zou hem ook op hun lijstje gezet hebben.

De 22-jarige Chileen heeft ook contacten met clubs uit Zuid-Amerika. Tapia heeft altijd voor Universidad Catolica gespeeld, waar hij dit seizoen acht doelpunten en drie assists heeft geleverd in 23 wedstrijden.

Hij is ook Chileens jeugdinternational en werd al opgeroepen voor de A-ploeg, al wacht hij nog op zijn eerste officiële wedstrijd voor het nationale team.

Hij zou de concurrentie met Anders Dreyer kunnen aangaan of hem zelfs vervangen als de Deen nog een transfer maakt. Al is er momenteel niets concreet...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties