🎥 Challenger Pro League: Club NXT pakt zwaar uit, Lommel loopt meteen blauwtje

Vanavond werden er drie wedstrijden gespeeld in de Challenger Pro League. Club NXT pakte alvast stevig uit.

In de vooravond speelde Club NXT tegen nieuwkomer Lokeren-Temse. De beloften van blauwzwart haalden het met maar liefst 4-0 tegen de promovendus.

Bij de rust stond het al 3-0 voor de Bruggelingen. Twee keer Furo en Lynnt Audoor zorgden voor de doelpunten. Na de rust scoorde ook Sem Audoor voor Club NXT.

SK Beveren opende de competitie tegen titelkandidaat Lommel. De thuisploeg kwam via Geusens in de 21ste minuut op voorsprong. Limbombe verdubbelde enkele minuten na de rust de voorsprong van Beveren. Acht minuten voor het einde kon Schoofs nog milderen tot 2-1.

Patro Eisden kwam op bezoek bij RWDM dan weer op voorsprong via een strafschop, omgezet door Van Eenoo. Op slag van rust zorgde Robail voor de gelijkmaker met een heerlijke goal. Het filmpje kan je hieronder bekijken.

Na de pauze veranderde er niks meer aan de score. RWDM en Patro Eisden speelden 1-1 gelijk en pakten elk hun eerste punt van het seizoen in de Challenger Pro League.