🎥 Nog meer miserie met supporters, nu ook met die van Standard

🎥 Nog meer miserie met supporters, nu ook met die van Standard

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De vierde speeldag zorgde voor aardig wat miserie in de tribunes. Ook KV Kortrijk-Standard werd niet gespaard van oponthoud door fans.

Het werd een zondag om snel te vergeten als het over supporters in het Belgische voetbal gaat. Vanmiddag werden vuurpijlen gegooid naar Nilsson en een vak met supporters van Club Brugge.

Ook in de wedstrijd tussen KV Kortrijk en Standard was het prijs. Vlak voor de blessuretijd inging moest doelman Gunnarsson van KVK een vrije trap nemen.

Hij nam daar de nodige tijd voor, maar dat was duidelijk niet naar de zin van de supporters van Standard die langs de zijkant van het veld in het bezoekende vak zaten.

Zij gooiden met bekertjes naar de doelman van Kortrijk, maar plots werden er ook volle flesjes gegooid. De doelman begon ostentatief de bekertjes aan de kant te leggen.

“Ik denk dat het reglement zegt dat die bekers dan vervolgens van het veld verwijderd moeten worden. De scheidsrechter gaf me ook gelijk. Maar dan begonnen ze meer en meer bekers te gooien”, liet de IJslander achteraf weten

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties