'Club Brugge blijft azen op miljoenendeal om de aanval te versterken'

'Club Brugge blijft azen op miljoenendeal om de aanval te versterken'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

De voorbije maanden had Club Brugge heel wat potentiële wingers op het oog. Een van die wingers zou wel eens een echte miljoenendeal moeten worden. En zie: de deal lijkt nog niet helemaal van tafel te zijn.

Volgens het Portugese Record was Club Brugge bij zijn zoektocht naar potentiële aanwinsten uitgekomen bij Mohamed Elbachir Belloumi. Deze 22-jarige Algerijn is vorig seizoen in Portugal bij Farense helemaal ontbolsterd. 

Zijn zeven doelpunten en vier assists waren meer dan behoorlijke cijfers, aangezien zijn ploeg toch in de middenmoot kampeerde. Met uitzondering van de positie van diepe spits kan Belloumi op elke plek in het aanvallend compartiment ingezet worden, al is hij vooral een rechtsbuiten.

Al maanden op de radar

Club Brugge heeft hem niet zomaar voor het oppikken, integendeel. Ook de Franse clubs Marseille en Lyon en het Italiaanse Parma werden met hem in verband gebracht. Belloumi ligt nog tot 2027 onder contract in Portugal.

Er moet dus boter bij de vis komen. Er staat wel een clausule in zijn contract waardoor hij voor een prijs van 15 miljoen euro zeker kan vertrekken. Wellicht zal er toch niet zo diep in de buidel voor hem getast moeten worden: Transfermarkt schat zijn waarde op 4 miljoen euro.

De voorbije weken werd er minder over Belloumi verteld, maar nu laat Sacha Tavolieri weten dat de deal nog steeds mogelijk is. Blauw-zwart zou de interesse nog steeds voelen en dus ook graag een deal willen sluiten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties