KAA Gent werd al geplunderd, maar "héél veel clubs" dringen nu ook aan voor goudhaantje

KAA Gent werd al geplunderd, maar "héél veel clubs" dringen nu ook aan voor goudhaantje
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zal KAA Gent erin slagen om Matias Fernandez-Pardo te behouden? De vleugelspeler wekt interesse van meerdere clubs.

Matias Fernandez-Pardo (19 jaar) was een jaar geleden nog een onbekende naam voor het grote publiek. Maar tijdens de Europe Playoffs van vorig seizoen maakte de bij KAA Gent opgeleide aanvaller indruk met prestaties van zeer hoog niveau.

En hij blijft deze lijn voortzetten: dit weekend, tijdens de ruime overwinning van KAA Gent tegen Westerlo (4-1), gaf Fernandez-Pardo een assist en scoorde hij zijn eerste doelpunt van het seizoen in de competitie. De interesse in hem zal dus niet minder worden.

Geïnteresseerde clubs zijn er genoeg: volgens Foot Mercato zou er "veel belangstelling" zijn voor de Gentse aanvaller. Matias Fernandez-Pardo heeft al een bod geweigerd, namelijk dat van Southampton uit de Premier League. Maar dat is niet alles.

AS Roma en Eintracht Frankfurt zouden ook interesse hebben getoond, maar Fernandez-Pardo zou zich momenteel willen focussen op de komende wedstrijden met Gent. De komende twee weken zijn cruciaal voor de Europese ambities van de Buffalo's. Als Gent de groepsfase van de Conference League mist, wie weet of Fernandez-Pardo dan besluit te vertrekken?

In 26 wedstrijden voor het eerste elftal van KAA Gent heeft Matias Fernandez-Pardo 9 doelpunten gescoord en 2 assists gegeven. Hij staat bij Gent onder contract tot 2026 en zijn marktwaarde wordt geschat op 3 miljoen euro (maar de club zou waarschijnlijk veel meer vragen).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties