Moet Anderlecht nog dromen? Er beweegt eindelijk wat in het transferdossier van Romelu Lukaku

Moet Anderlecht nog dromen? Er beweegt eindelijk wat in het transferdossier van Romelu Lukaku
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Romelu Lukaku bijt ondertussen al op zijn nagels sinds het begin van de transferperiode, in afwachting van de ontwikkelingen die hem naar Napels zouden kunnen sturen. En dat zou nu eindelijk kunnen gaan gebeuren.

Romelu Lukaku is nog steeds een speler van Chelsea en wacht (on)geduldig op de ontwikkelingen die hem mogelijk naar Napels zullen sturen. Kortom: Lukaku zou zijn woord hebben gegeven aan Antonio Conte, zijn voormalige coach bij Inter Milan.

De Rode Duivel zou de vervanger moeten worden van Victor Osimhen, wiens transfer nog steeds traag verloopt. Net als afgelopen zomer wacht Big Rom af en zijn situatie zou wel eens tot het einde van de transfermarkt.

Terwijl Chelsea en PSG als bestemmingen voor Osimhen werden genoemd, heeft Napoli besloten niet langer te wachten op die deal. Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft Napoli een officieel bod uitgebracht op Romelu Lukaku bij Chelsea.

Concrete deal

De partijen zouden concrete onderhandelingen moeten starten. Volgens Romano beschouwt Chelsea de twee dossiers - Lukaku en Osimhen - los van elkaar. De eerste prioriteit zal zijn om de Belgische aanvaller te verkopen en vervolgens eventueel een overeenkomst te vinden voor de transfer van Victor Osimhen.

Aan de kant van Napoli is de komst van een aanvallende speler altijd al een prioriteit geweest, om mogelijke problemen met Osimhen op te vangen. Laten we alleen maar hopen voor Romelu Lukaku dat als hij bij de Partenopei tekent, de Nigeriaan uiteindelijk niet toch zal blijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties