'Italiaanse club toont interesse in jeugdproduct Antwerp, club kan opnieuw cashen'

Robbie Maes
| 29 reacties
'Italiaanse club toont interesse in jeugdproduct Antwerp, club kan opnieuw cashen'

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Antwerp verloor afgelopen zondag met 1-0 van Club Brugge. De Great Old lijkt opnieuw een sterkhouder te gaan verliezen aangezien Zeno Van den Bosch op de radar staat van Torino.

Volgens Tuttosport zou het Italiaanse Torino interesse tonen in Zeno Van den Bosch. Zij plaatsen hem zelfs op de voorpagina van de krant. Antwerp verkocht eerder al jongens zoals George Ilenikhena en Jürgen Ekkelenkamp voor een aardige transfersom.

Nu lijkt de club ook een mooie opbrengst te kunnen verwachten voor hun centrale verdediger. Volgens Transfermarkt heeft de jonge Belg een geschatte transferwaarde van 6 miljoen euro. Zijn contract bij Antwerp loopt nog tot juni 2025.

De interesse vanuit het buitenland is zeker niet verrassend. Van den Bosch speelde een uitstekende seizoen en was een van de lichtpuntjes onder Mark van Bommel. Hij werd dan ook door de fans uitgeroepen tot speler van het jaar.

De 21-jarige Belg doorliep zijn jeugdopleiding bij Beerschot en Lierse, voordat hij in 2017 de overstap maakte naar de jeugd van Antwerp. Na zijn ontwikkeling bij de Young Reds maakte hij op 18 januari 2023 zijn debuut voor het eerste elftal van Antwerp, tijdens een uitwedstrijd tegen Oostende.

Tot nu toe speelde de verdediger 58 wedstrijden voor Antwerp. Afgelopen zondag stond hij de volledige wedstrijd op het veld in Brugge. Het blijft afwachten of dit zijn laatste wedstrijd voor de club zal zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties