Spraakmakende transfer: Zinho Gano kiest voor avontuur in Saudi-Arabië

 Spraakmakende transfer: Zinho Gano kiest voor avontuur in Saudi-Arabië
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Nadat zijn contract bij Zulte Waregem afliep eind juni heeft Zinho Gano een nieuwe uitdaging gevonden. De aanvaller gaat aan de slag in Saudi-Arabië bij Al-Hazem.

Zinho Gano is bij heel wat Belgische clubs de revue gepasseerd. Zo kwam hij uit voor Club Brugge, KRC Genk, Antwerp, KV Kortrijk, Lommel, KV Oostende, Waasland-Beveren en Moeskroen. Sinds de zomer van 2021 kwam hij uit voor Zulte Waregem, maar daar werd zijn contract niet verlengd op het einde van het vorige seizoen. 

Hij begon nochtans sterk bij Zulte Waregem vorig seizoen, maar mede omwille van disciplinaire redenen verdween hij naar de b-kern. In totaal zou hij tot 72 wedstrijden komen voor Zulte Waregem en daarin kon hij 36 keer het net laten trillen. 

Sinds eind juni was Gano clubloos. Hij ging naar Saudi-Arabië om de faciliteiten te bekijken van Al-Hazem die interesse in hem hadden. Volgens David Van den Broeck van Gazet van Antwerpen zijn nu alle partijen tot een akkoord gekomen en tekent Zinho Gano een contract bij de Saudische club. Dit voor twee seizoenen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties