KAA Gent ontvangt uitstekend nieuws voor terugwedstrijd in de Conference League

Robbie Maes
| 1 reacties
KAA Gent ontvangt uitstekend nieuws voor terugwedstrijd in de Conference League

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

KAA Gent speelt deze donderdag in de Conference League tegen Partizan Belgrado, maar de wedstrijd zal zonder publiek plaatsvinden. Vandaag ontvingen de Buffalo's ook nieuws over de terugwedstrijd in Gent.

De Gent supporters kregen eerder al te horen dat ze niet welkom zijn als uitsupporters in de play-off wedstrijd van de Conference League tegen Partizan Belgrado.

Omdat deze beslissing pas zondag werd bekendgemaakt, hadden veel Gentse supporters al vliegtickets geboekt. De heenwedstrijd in Belgrado zal nu dus achter gesloten deuren plaatsvinden.

Nu heeft UEFA echter bepaald dat supporters van Partizan Belgrado niet welkom zullen zijn bij de terugwedstrijd in Gent. Deze maatregel komt als een extra sanctie nadat Partizan Belgrado eerder al van de UEFA te horen kreeg dat de heenwedstrijd in Belgrado achter gesloten deuren moet worden afgewerkt.

De UEFA heeft Partizan namelijk een straf opgelegd voor wangedrag van de fans tijdens een eerdere Europese wedstrijd.

De terugwedstrijd wordt op woensdag 28 augustus gespeeld in Gent met aftrap om 18uur. Gent zal dan voor hun eigen supporters de kwalificatie kunnen afdwingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Conference League

Nieuwste reacties