Dan toch hoop? Jesper Fredberg zet puntjes op de i over komst van Christian Eriksen naar Anderlecht

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Dan toch hoop? Jesper Fredberg zet puntjes op de i over komst van Christian Eriksen naar Anderlecht
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Een tijdje geleden viel de naam van Christian Eriksen bij Anderlecht. Maar wat is er nu eigenlijk echt allemaal gebeurd?

Christian Eriksen begint aan zijn laatste contractjaar bij Manchester United, maar is op zoek naar de nodige speelminuten. Hij werd al aan verschillende clubs gelinkt, waaronder ook RSC Anderlecht.

Gazet van Antwerpen vroeg Jesper Fredberg, sportieve baas bij RSC Anderlecht, hoe realistisch de komst van Eriksen naar het Lotto Park wel is. “Moeilijk te zeggen”, klinkt het.

Fredberg wil echter eerst een belangrijk idee uit de weg ruimen. “Zelf heb ik de naam Christian Eriksen nooit laten vallen, maar ik ken Christian natuurlijk. Hij is een topper die nog één jaar vastligt bij een topclub.”

Een transfer lijkt weinig aannemelijk, maar toch sluit Fredberg het ook niet uit. “Er zijn dus veel omstandigheden om rekening mee te houden. Op dit moment lijkt het niet realistisch, maar… als er plots een deur opengaat, wil ik de eerste zijn om binnen te stappen.”

Als Man United 5 miljoen euro wil vangen, springt Anderlecht dan op de kar? “Goeie vraag. Dan zal ik toch eens naar enkele bazen moeten bellen. Het gaat ook niet alleen om wat Manchester United vraagt, maar het zal in zo'n geval ook draaien om de salariseisen van de speler.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties