'Dubbele domper voor Royal Antwerp? Lijntjes richting toptransfer Butez drogen op'

'Dubbele domper voor Royal Antwerp? Lijntjes richting toptransfer Butez drogen op'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Bij Royal Antwerp ligt een transfer van Jean Butez in de lijn der verwachtingen. Maar makkelijk wordt het misschien niet, want een aantal van de ploegen die hem willen inlijven zijn moeilijk aan het doen.

Jean Butez heeft nog steeds geen nieuwe werkgever gevonden. De interesse van RSC Anderlecht lijkt bekoeld, want daar mikken ze ondertussen op een heel andere doelman. En dus moet het mogelijk van elders komen.

Er zijn nog ploegen die hem willen, dus echt wanhopen moet Butez nog niet. Een paar dagen geleden kwam Sacha Tavolieri nog met het nieuws naar buiten dat ook Ajax Amsterdam hem op de radar zou hebben staan. 

🔴⚪️ Infos #RAFC :
🇳🇱 #Ajax Amsterdam got an interest for Jean Butez. Contact with player side has already been taken and the relationship between Royal #Antwerp FC & Ajax could be a key on that matter. To date, the Dutch club didn’t make any offer yet.
🧤 Jean Butez’s transfer… pic.twitter.com/b5MgdRUvuW

— Sacha Tavolieri (@sachatavolieri) August 19, 2024

De Koningszonen hadden al contact met Butez opgenomen. Een verhuis naar Amsterdam zal er echter ook meer dan waarschijnlijk niet komen, want ook zij hebben het geweer ondertussen van schouder weten te veranderen.

Ook Ajax Amsterdam wordt het niet

Ajax lijkt Andries Noppert over te gaan nemen van sc Heerenveen. Dat is toch alvast wat Voetbal International weet te melden. Op die manier lijkt ook die piste te gaan opdrogen voor Jean Butez met oog op een zomertransfer.

Royal Antwerp trekt volop de kaart van Senne Lammens. Ook na het sluiten van de mercato - en indien Butez nog steeds een speler van Antwerp is - zal de Fransman niet zomaar zijn plaats in het elftal kunnen innemen. En dus wil hij graag weg - met Leicester City heeft hij nog een mogelijke optie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties