'Italianen blijven aandringen voor nóg een Antwerp-sterkhouder, maar ...'

'Italianen blijven aandringen voor nóg een Antwerp-sterkhouder, maar ...'
Foto: © photonews
Word fan van Antwerp! 2826

Antwerp verloor afgelopen zondag met 1-0 van Club Brugge. De Great Old lijkt opnieuw een sterkhouder te gaan verliezen aangezien Zeno Van den Bosch op de radar staat van Torino. En de Italianen dringen aan, al wil Antwerp boter bij de vis.

Het Italiaanse Torino toont al eventjes interesse in Zeno Van den Bosch. En de club zou ondertussen blijven aandringen om hem zo snel mogelijk aan te werven. Volgens Transfermarkt heeft de jonge Belg een geschatte transferwaarde van 6 miljoen euro.

Zijn contract bij Antwerp loopt nog tot juni 2025. En dus wenkt mogelijk een transfer voor de jonge verdediger van The Great Old. Na George Ilenikhena en Jürgen Ekkelenkamp kan ook hij vertrekken voor een aardige transfersom.

Van Den Bosch Zeno
© photonews

De interesse vanuit het buitenland is zeker niet verrassend. Van den Bosch speelde een uitstekende seizoen en was een van de lichtpuntjes onder Mark van Bommel. Hij werd dan ook door de fans uitgeroepen tot speler van het jaar.

Zes miljoen euro gevraagd?

De 21-jarige Belg doorliep zijn jeugdopleiding bij Beerschot en Lierse, maar lijkt nu dus op weg naar een buitenlands avontuur. Hoewel: Antwerp laat hem niet zomaar gaan, ook al dringt Torino echt wel aan voor de jonge verdediger.

Tot nu toe speelde de verdediger 58 wedstrijden voor Antwerp. Die houden voorlopig het been stijf en willen minstens zes miljoen euro vangen voor de centrale verdediger. Dat lijkt tot op heden nog iets te veel voor Torino.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties