'Anderlecht weet héél goed wat het wil betalen voor Eriksen en er is nog goed nieuws te melden over eventuele stunttransfer'

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
'Anderlecht weet héél goed wat het wil betalen voor Eriksen en er is nog goed nieuws te melden over eventuele stunttransfer'

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Jesper Fredberg wil deze zomer nog steeds stunten met de komst van Christian Eriksen. De kans wordt steeds groter dat het huzarenstukje zal lukken. Ook AFC Ajax zit ondertussen niét langer op het dossier.

Ook AFC Ajax volgde het dossier van Christian Eriksen op de voet. De Deen brak destijds helemaal door in Amsterdam én versierde er zijn transfer naar Tottenham Hotspur.

The Athletic laat weten dat Eriksen niét zal terugkeren naar de Johan Cruijff ArenA. Manchester United ging zelf nog een keertje met de Deen leuren, maar kwam van een kale reis terug. Financieel is de Deen simpelweg niet haalbaar voor Ajax.

Christian Eriksen
© photonews

De Engelse topclub is eveneens op de hoogte van de paars-witte interesse. Maar Jesper Fredberg wacht héél geduldig af. De sportief directeur van RSC Anderlecht heeft een rechtstreeks contact met Eriksen - al wil hij dat zelf niét toegeven - en heeft er alle vertrouwen in dat de Deen een verhuis naar Brussel ziet zitten.

Maar dan moet alle dominosteentjes op het juiste moment vallen. Manchester United hoopt op dit moment nog vijf à zes miljoen euro te vangen voor de middenvelder. 

Welk bedrag is RSC Anderlecht bereid te betalen voor Christian Eriksen? 

Anderlecht wil betalen voor Eriksen, maar Fredberg denkt eerder aan de halft van het voorgenoemde bedrag. De transfersom zal de komende weken sowieso zakken. En dat is het moment dat paars-wit wil toeslaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties