Kopzorgen voor Pocognoli: 'Sterkhouder lijkt op weg naar Saudi-Arabië'

Robbie Maes
| 3 reacties
Kopzorgen voor Pocognoli: 'Sterkhouder lijkt op weg naar Saudi-Arabië'
Foto: © photonews
Word fan van Union SG! 265

Union staat op het punt een sterkhouder te verliezen. Cameron Puertas zou namelijk naar Saudi Pro League verhuizen.

Al Qadsiah had al enkele weken belangstelling voor Cameron Puertas, maar de focus lag aanvankelijk op het aantrekken van Paulo Dybala. De Argentijnse sterspeler weigerde echter de overstap naar Saudi-Arabië te maken.

Volgens journalist Sacha Tavolieri lijkt de Saudische club nu vastbesloten om de Zwitserse middenvelder aan te trekken. De onderhandelingen zijn vergevorderd en een akkoord lijkt nabij.

Puertas kwam in januari 2022 over van het Zwitserse Lausanne. Union kocht de aanvaller toen voor ongeveer één miljoen euro. Bij de Brusselse club ontpopte de Zwitser zich onmiddellijk tot een sleutelspeler.

In 118 wedstrijden voor Union scoorde hij 21 keer en gaf hij 24 assists. Hij doet ook een gooi naar de Gouden Schoen van dit jaar, nadat hij eerder dit seizoen de beker en de Supercup won met Union.

Over de transfersom is nog niets bekend. Volgens Transfermarkt heeft Puertas momenteel een waarde van 15 miljoen euro. Als Union goed onderhandelt, kunnen ze mogelijk meer vragen dan de actuele transferwaarde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties