'Antwerp en Anderlecht met elkaar in de clinch voor jonge Belg uit Serie A'

'Antwerp en Anderlecht met elkaar in de clinch voor jonge Belg uit Serie A'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via Instagram!

Royal Antwerp FC wil in het nieuwe seizoen leuke dingen laten zien in de Jupiler Pro League en ook proberen de Beker van België te winnen. Heel wat spelers zullen vertrekken of zijn al vertrokken, waardoor ze ook azen op nieuwkomers. Al zijn er ferme kapers op de kust.

Afgelopen winter vertrok Arthur Vermeeren bij Royal Antwerp FC naar Atlético Madrid. Ook voor Mandela Keita is er nog heel wat interesse. En dus moet The Great Old al beginnen uitkijken naar nieuwe centrale middenvelders.

De naam van Joseph Nonge werd enkele maanden geleden al een eerste keer genoemd op De Bosuil. De jonge Belg zou mogen verhuurd worden bij Juventus Turijn en daar willen ze in Deurne-Noord van profiteren.

Bij De Oude Dame mocht hij vorig seizoen niet meteen meer op veel kansen rekenen en naar dit seizoen toe zou hij dus kunnen worden uitgeleend. Mogelijk komt er dan ook meteen een aankoopoptie in het contract te staan.

Anderlecht roert zich

Met AS Monaco en OGC Nice zijn alvast twee Franse clubs die hem er ook heel graag bij willen. En ondertussen is er ook de interesse van ... RSC Anderlecht. Ook paars-wit zou hem namelijk graag willen inlijven. 

Ook Hull City roerde zich al, maar de strijd tussen de Belgische teams zou er nu ook zijn volgens Sacha Tavolieri. De speler zelf is nog onbeslist en heeft nog niet in zijn kaarten laten kijken omtrent een transfer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties